Cartofi copti cu legume si mozzarella

Postat de Bucataras in Aperitive / Garnituri
13 Aug 2013 | 3935 vizualizari
Cartofi copti cu legume si mozzarella

Ei, dragilor, ia ca ne-am apucat iar de gatit, dar am luat-o usor, usor, ca abia ce ne-am intors pe la casele noastre.

Ingrediente

  • 6 cartofi
  • 4 felii muschi file
  • 2 castraveti murati
  • mozzarella Delaco
  • 3 linguri boabe de porumb dulce
  • 6 linguri unt
  • sare
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Cartofii se spala bine pentru ca ii coacem in coaja.

Fiecare cartof sarat, piperat si uns cu putin ulei de masline se impacheteaza in folie de aluminiu.

Cartofii se dau la cuptor pentru 1 ora. Se verifica daca sunt copti bine intepandu-i cu o furculita. Se lasa putin la racit.

Intre timp se taie cubulete feliile de muschi si castravetii, iar mozzarella se da prin razatoare.

Se cresteaza longitudinal fiecare cartof, cu grija. Se scoate cu o lingura o parte din miezul cartofului si se amesteca cu putin unt, muschi, castraveti, porumb, dupa care, amestecul obtinut se pune inapoi. Se presara mozzarella pe deasupra.

Cartofii se pun din nou in cuptor pana se topeste mozzarella.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti cu legume si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv timbale de fasole si spuma de sunca

Postat de anuta

Aperitiv timbale de fasole si spuma de sunca

Cartofii curatati si spalati se pun la fiert in apa cu sare Sunca se taie cubulete mici, apoi se freaca bine cu smantana si daca este nevoie se sareaza si pipereaza, dupa gust. Se fierbe fasolea...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita

Postat de oanapl

Aperitiv placinta cu branza, spanac si oua de prepelita

Se pun la fiert ouăle de prepeliță și se lasă să fiarbă 3 minute. Se mixează cu ajutorul unui mixer vertical, brânza de vaci cu ouăle (de găină). Se adaugă sare și piper după...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.08.2013, 18:14
immm eu ador cartofii copti
la 13.08.2013, 18:19
bun bun
la 13.08.2013, 18:34
Foarte buni, am si eu in plac ceva asemanator!
la 13.08.2013, 18:40
buni
la 13.08.2013, 18:41
realizez ca n-am copt cartofi de un secol... Tare buni cred ca au fost....

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking