Cartofi copti umpluti cu branza

Postat de postavaru in Aperitive / Garnituri
1 Iun 2011 | 14355 vizualizari
Cartofi copti umpluti cu branza

Va prezint si garnitura la puiul cu sos de tarhon, o garnitura simplu de realizat si tare buna.

Ingrediente

  • 10-12 cartofi
  • 200 g crema de branza
  • 50 g cascaval ras + 50 g pentru ras deasupra
  • sare, piper
  • marar

Mod de preparare

Spalam bine cartofii si ii asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam cartofii la cuptor, la foc potrivit timp de 1 ora.

Scoatem cartofii din cuptor si taiem coaja pe lungime. Aveti grija cum ii manuiti pentru ca sunt fierbinti.
Scobim cu o lingura o parte din miez si il punem intr-un castron. Pasam miezul de cartof cu o furculita si il amestecam cu crema de branza, cascaval ras, marar, sare si piper.

Cu o lingura umplem cartofii cu amestecul de branza. Peste fiecare cartofi radem cascaval si mai dam la cuptor 10-15 minute, pana se rumeneste usor cascavalul.

Putem servi ca si garnitura sau simpli.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti umpluti cu branza" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (39)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi umpluti si copti

Postat de mihaelar63

Cartofi umpluti si copti

Cartofii fierti se curata de coaja si se scobesc de miez pe lungime. Fiecare cartof se unge in exterior cu margarina si se asaza in tava captusita cu hartie de copt. Taiati...

Citeste continuarea

Cartofi copţi umpluţi

Postat de Retetegg

Cartofi copţi umpluţi

Am spalat bine cartofii si i-am copt. I-am scos din cuptor, am taiat un mic capac si i-am scobit cu o lingura. Folositi prosoape sau manusi daca nu aveti rabdare sa se raceasca complet caci...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.06.2011, 22:26
foarte fini si apetisanti
la 01.06.2011, 22:29
Mihaela. Mie imi plac foarte mult cartofii copti, iar cu branza sunt si mai buni
la 01.06.2011, 22:30
placeee
la 01.06.2011, 22:35
tare buni da nu am rabdare ca greu se mai fac
la 01.06.2011, 22:49
Super bun!

Vezi toate comentariile (39)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking