Cartofi cu kaiser, usturoi si cascaval, la tigaie

Postat de Patricia_Iordache_79 in Aperitive / Garnituri
17 Iul 2013 | 16676 vizualizari
Cartofi cu kaiser, usturoi si cascaval, la tigaie

Am gasit in nr. 8/2013 al revistei Practic in bucatarie un preparat care mi-a starnit toate simturile. M-am apucat de gatit si a iesit o mi-nu-na-ti-e!!

Ingrediente

  • 1 kg. cartofi (vreo 5-6 cartofi potriviti);
  • 200 gr. kaiser/bacon;
  • ulei de masline/floarea soarelui (pentru prajit);
  • 3-4 catei de usturoi;
  • 400 gr. cascaval afumat;
  • sare

Mod de preparare

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii taiem felii subtiri. Ii punem intr-o tigaie in care am incins uleiul. Dupa aproximativ 5 minute, adaugam kaiser-ul taiat cubulete.

Amestecam si lasam totul sa se prajeasca. Trebuie sa avem grija ca atunci cand amestecam sa nu rupem cartofii.

Cand carofii incep sa devina usor aurii, adaugam usturoiul pisat, amestecam si dupa 1-2 minute oprim focul.

Scoatem preparatul pe o farfurie, radem deasupra cascaval afumat si servim cat este cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu kaiser, usturoi si cascaval, la tigaie" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (45)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciuperci umplute cu salam si cascaval

Postat de Pungasa_Rogue

Ciuperci umplute cu salam si cascaval

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Ceapa se curata de foi, se spala si se toaca. Ciupercile se spala, iar coditele se toaca. Salamul se taie cubulete. Ceapa, coditele de...

Citeste continuarea

Chec cu branza sarata

Postat de simona72

Chec cu branza sarata

Ouale intregi se mixeaza cu un praf de sare pana devin o spuma densa si se deschid la culoare. Branzeturile se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Faina se amesteca cu praful de copt si drojdia. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.07.2013, 12:12
ce bunatate !
la 17.07.2013, 12:13
Patricia, până la urmă, după întâlnirea de la Sătic, când vom trece spre mare, cred că dăm şi pe la Cernavodă. Bun!
la 17.07.2013, 12:15
chiar bun
la 17.07.2013, 12:16
Ce apetisanti!
la 17.07.2013, 12:19
Padre, sper sa va conving sa veniti pe la Cernavoda!! Desi orasul nu ofera mare lucru - in afara de Centrala Nucleara - cred ca merita sa-mi faceti o vizita intr-un weekend, macar pentru o sueta si o mancare buna.

Vezi toate comentariile (45)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking