Cartofi cu kaizer si legume la cuptor (reteta cu numarul 100)

Postat de merisor67 in Mancaruri cu carne
11 Oct 2012 | 36751 vizualizari
Cartofi cu kaizer si legume la cuptor (reteta cu numarul 100)

O reteta gustoasa si satioasa pe placul tuturor, combinand legumele cu carne, lactate si oua.

Ingrediente

  • 1,5 Kg cartofi rosii
  • 2 gogosari
  • 1 ardei verde
  • 2 cepe
  • 2 rosii mari
  • 2 morcovi
  • 500 gr kaizer
  • 100 gr cascaval afumat Delaco
  • 3 oua
  • 2 linguri smantana
  • 100 gr unt
  • Sare
  • piper
  • rozmarin

Mod de preparare

Curatam legumele, le spalam si le lasam la scurs..Cartofii  ii taiem cuburi mai mari, ardeii se taie julien, morcovii rondele, kaizerul felii subtiri, rosiile rondele iar cascavalul il radem pe razatoarea mare. Ceapa o taiem julien si o calim in putin unt amestecand continuu, iar cand incepe sa se coloreze adaugam feliile de kaizer si acoperim tigaia. Nu lasam prea mult pe foc, doar cateva minute. Ungem o tava cu restul de unt si asezam cartofii, presaram putina sare, apoi asezam legumele. Peste ele presaram piper macinat si rozmarin, apoi acoperim cu kaizerul si ceapa, rondelele de rosii si punem cascavalul ras deasupra.Batem ouale cu smantana si le imprastiem in tava peste patura de cascaval.

Dam tava la cuptor si coacem aproximativ 40 minute la 180 grade.

Este foarte gustoasa si satioasa si se serveste alaturi de muraturi sau alte salate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu kaizer si legume la cuptor (reteta cu numarul 100)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (56)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Praz umplut cu carne

Postat de gospodariu

Praz umplut cu carne

Pentru inceput vom pregati prazul ce ulterior il vom umple.Asadar,vom spala prazul, il vom taia de lungimea unei tigari si vom scoate miezul usor cu degetul formand tuburi.    Separat...

Citeste continuarea

Chiftelute marinate in sos de rosii

Postat de mihaelar63

Chiftelute marinate in sos de rosii

Se prepara materialul pentru chiftele amestecand toate ingredientele . Cu mainile unse cu ulei formati chiftelute dupa forma si marimea preferata . Prajiti chiftelutele in ulei incins ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.10.2012, 10:42
yumyyyyyyyy si asa m-am trezit cu o foame bravo lacat mai multe retete
la 11.10.2012, 10:42
MERISOR DUPA ATATA SPORT AS GUSTA SI EU UN TRIUNGHIULET
la 11.10.2012, 10:43
Multe retete la fel de minunate!!!!!!!!
la 11.10.2012, 10:47
la cat mai multe retete
la 11.10.2012, 10:47
Multumesc, RoXx
Corina

Vezi toate comentariile (56)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking