Cartofi cu sos

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
29 Apr 2010 | 7292 vizualizari
Cartofi cu sos

sant fantastici de buni ,te lingi pe degete

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • sare
  • 1 lingura amidon
  • 1oo ml smantana
  • 1 cana de lapte
  • sos de carne(sosul ce ramane de la friptura,in cazul meu de la pulpe)

Mod de preparare

Se curata cartofi si se fierb taiati cubulete

sosul de carne se pune intr-o craticioara .

Amidonul se amesteca cu smantana sa nu se faca cocoloase apoi se pune peste sosul de carne si se ameteca bine pana se ingroasa putin dupa care se pune cate putin din lapte .

Sosul obtinut se toarna peste cartofi fierti si se orneaza cu patrunjel verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu sos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de legume - o reteta de post foarte gustoasa si sanatoasa

Postat de Constelatialeu

Ciorba de legume - o reteta de post foarte gustoasa si sanatoasa

Cum se prepara Ciorba de legume - o reteta de post foarte gustoasa si sanatoasa Mai intai mi-am pregatit legumele. Am scos de la congelator morcovul si ardeiul rosu. Am curata ceapa, am...

Citeste continuarea

Reteta de cartofi in straturi cu carne tocata

Postat de mirela0911

Reteta de cartofi in straturi cu carne tocata

Iata cum se prepara  Reteta de cartofi in straturi cu carne tocata Prepararea sosului de carne: Se curata ceapa si se taie marunt. Se pune in uleiul incins intr-o cratita si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.04.2010, 22:07
Foarte bun sosul tau ! sa-ti vand un pot: pune sosul peste cartifii fierbinti. Sosul o sa intre in ei si se vor topi in gura .
la 29.04.2010, 22:24
la 29.04.2010, 23:25
Arata bine.
la 30.04.2010, 00:00
ai punctat bine Nadina , de multe ori sosul ce ramane de la fripturi e asa de gustos incat ti-e mila sa-l abandonezi . nimic nu se pierde - totul se transforma
la 30.04.2010, 00:37
bunica sa sti ca chiar pe cartofi fierbinti am pus si sant super buni

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking