Cartofi duchesse a la Ruxy

Postat de RuxyRux in Aperitive / Garnituri
5 Feb 2011 | 6606 vizualizari
Cartofi duchesse a la Ruxy

I-am facut sa potriveasca perfect cu gustul meu....si trebuie sa ma credeti pe cuvant ca sunt extraordinari de buni...

Ingrediente

  • 10 cartofi medii
  • 70 gr unt
  • 100 gr branza rasa
  • 100 gr cascaval( sau parmezan)
  • 3 linguri pline de smantana
  • 150 ml lapte
  • sare  

Mod de preparare

Fierbem cartofii ca pentru piure, ii scurgem si amestecam cu laptele, smantana si branza. Batem foarte foarte bine cu un tel.
Adaugam cascavalul, potrivim de sare dupa gust si bagam blenderul sa se mixeze bine, astfel incat sa nu ne blocheze spritzul..
Punem compozitia in spritz si formam cartofii duchesse direct pe hartia de copt, in tava de aragaz.
Dam la cuptor sa se rumeneasca...deliciosi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi duchesse a la Ruxy" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (28)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitive crostini cu pasta de ton

Postat de Oana

Aperitive crostini cu pasta de ton

Scurge tonul intr-o strecuratoare. Blendeaza tonul cu untul, smantana, zeama de lamaie si sare si piper dupa gust. Adauga apoi mararul tocat si ceapa rosie taiata cubulete fine. Pune pasta...

Citeste continuarea

Placinta cu pui si ciuperci brune

Postat de RuxyRux

Placinta cu pui si ciuperci brune

Aluatul: Se cerne faina, in mijloc se pune drojdia si deasupra 5 linguri lapte cald( din total), apoi pe margine se pune sarea, apoi ouale, untul moale si restul de lapte cald, se framanta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.02.2011, 13:16
minunati cu siguranta
la 05.02.2011, 13:17
Asa-i Rocsi multumesc
la 05.02.2011, 13:21
ce buni
la 05.02.2011, 13:27
arata super bine
la 05.02.2011, 13:33
buni tre sa fie

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking