Cartofi frantuzesti

Postat de AlexandraOrdean in Aperitive / Garnituri
22 Iul 2015 | 15292 vizualizari
Cartofi frantuzesti

Un deliciu pt o cina perfecta :)

Ingrediente

  • 500 gr cartofi
  • 300 gr cascaval
  • 7 oua
  • 250 gr carnati de casa
  • 250 gr sunca de praga
  • 200 gr salam sinaia
  • 200 gr telemea sarata
  • 200 gr mozzarrella
  • 50 gr unt
  • 100 gr smantana
  • sare
  • piper
  • busuioc proaspat

Mod de preparare

  • Cartofii si 5 oua se pun la fiert.
  • Cascavalul si branza telemea se dau pe razatoarea mare.
  • Carnatul, sunca si salamul se taie bastonase.
  • Intr-o tava antiaderenta topim untul si calim mezelurile in el.
  • Ungem o forma de iena cu unt.
  • Cartofii si ouale fierti si raciti se taie rondele.
  • Asezam pe fundul vasului cartofi taiati rondele, dupa care mezelurile...cascavalul si telemeaua....ouale taiate rondele.
  • Asezonam dupa gust.
  • Rupem mozzarella deasupra.
  • Batem restul oualelor cu smantana si turnam peste.
  • Dam la cuptor pana se rumeneste frumos, aproximativ 20-25 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi frantuzesti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Cartofi frantuzesti la cuptor

Postat de Meea

Cartofi frantuzesti la cuptor

         Punem cartofii la fiert în coajă.          Fierbem apoi și 5 ouă (2 le lăsăm crude). Clătim ouăle și cartofii cu apă...

Citeste continuarea

Cartofi frantuzesti

Postat de rocsi_1612

Cartofi frantuzesti

Spalam cartofii, ii punem la fiert cu tot cu coaja. Ii fierbem cam 25 de minute.  Cand sunt gata, ii scurgem de apa, ii trecem pe sub un jet de apa rece, ii scurgem iarasi si ii lasam sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.07.2015, 14:20
CEI MAI BUNI!
la 22.07.2015, 14:21
Cat sunt de buni!
la 22.07.2015, 14:24
multumesc dragelor
la 22.07.2015, 14:31
Super !
la 22.07.2015, 14:37
Offfff ce demult nu am mancat si ce mult imi plac

Vezi toate comentariile (20)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking