Ingrediente
- Cartofi pentru copt 1000 g.
- Sare grunjoasă 1000 g,
- Apă rece 150 ml,
- Albuș de ou 2 bucăți,
Mod de preparare
Într-un vas mai înalt se amestecă sarea cu apa și cele 2 albușuri, până se obține o consistență de nisip umed.
Cartofii se spăla bine cu un burete de sârmă la prima utilizare.
În vasul de ceramic al minunatului aparat de gătit slow cooker Crock Pot se așază un strat de sare de cca. 1,5 cm, apoi se adaugă cartofii.
Se adaugă verdețurile aromatice și restul de sare rămasă.
Aparatul de gătit slow cook se setează pe programul HIGH 3 ore.
Cartofii se servesc fierbinți, spărgând și decupând organizat stratul de sare de deasupra.
Se savurează acompaniați după gustul fiecăruia simplu cu ulei de măsline sau sos de brânză/dulceață de ardei iute!
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in crusta de sare la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|