Cartofi in straturi cu ciuperci si carnat picant

Postat de katty in Porc
23 Oct 2017 | 4290 vizualizari
Cartofi in straturi cu ciuperci si carnat picant

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 2 linguri ulei
  • 200 gr carnat de porc picant afumat
  • 300 gr ciuperci chamignon brune
  • 50 gr unt +ptr uns tava
  • 200 ml sos de rosii
  • sare
  • cimbru uscat
  • piper negru afumat
  • 70 gr cascaval ras
  • 1 lingura pesmet

Mod de preparare

Curatam cartofii de coaja, ii spalam si ii punem la fiert in apa cu sare. Cand cartofii sunt moi, scurgem apa, adaugam untul, putin piper macinat si 1 lingura cascaval ras si ii sfaramam.

In uleiul incins, punem la prajit carnatul taiat cubulete mici. Cand  s-a rumenit, il scoatem intr-o farfurie si adaugam ciupercile tocate cubulete. Dupa ce s-a scurs toata apa de la ciuperci, adaugam sosul de rosii, cimbru si carnatul prajit. Fierbem cateva minute sa se lege sosul. Potrivim gustul de sare si piper.

Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu putin pesmet, punem jumatate din cantitatea de cartofi, amestecul de carnat, ciuperci si rosii, apoi restul de cartofi. Presaram deasupra cascavalul ras si dam la cuptor pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in straturi cu ciuperci si carnat picant" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez

Postat de panacris

Bucatele de carne de porc cu sos de mustar si taitei de orez

Ceapa și ardeiul kapia se curăță, se toacă mărunt se pun în  vasul  aparatului Multicooker, apoi aparatul se conectează la sursa de de curent, se alege din Meniu, programul...

Citeste continuarea

Friptura de Craciun la tava

Postat de MotanLaOale

Friptura de Craciun la tava

Bucatile de carne de porc se taie felii de 1,5-2 cm. Se pune uleiul intr-o tava si se pun bucatile de carne de porc. Se presara cu sare, piper si boia pe ambele parti. Se toarna apa in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.10.2017, 14:16
Foarte bună combinația dintre cartofi, ciuperci și cârnați...Îmi place!
la 23.10.2017, 15:25
Bun meniu!
la 23.10.2017, 17:34
la 23.10.2017, 17:46
Delicioas!
la 23.10.2017, 19:20

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking