Scovergi reteta clasica
Postat de merisor67
Preparăm apoi maiaua. Într-un bol, frecăm drojdia cu zahărul până se lichefiază, apoi adaugăm 150 ml apă călduță, omogenizăm, adăugăm o mână de făină și...
Citeste continuareaInspirat de Merisor si, avand inca gogosari in sos de rosii, am executat. Foarte bun a fost. "Retete de post economice"
Ingrediente
Mod de preparareCartofii se curata, se spala si se feliaza pe lung in 6-8 felii. Punem cartofii intr-o tava termorezistenta, impreuna cu uleiul. Se presara cu vegeta, piper, boia si se amesteca sa se unga toti cartofii. Se introduc in cuptor, pentru 1 ora, la 180 grade C. Leurda se spala, se toaca marunt si se amesteca cu gogosarii in sos de rosii. Cand cartofii sunt rumeniti bine, se pune peste gogosarii in sos de rosii si se amesteca bine. Se reintroduce tava in cuptor, pentru 15-20 minute, sa patrunda sosul printre cartofi. La final, se presara cu patrunjel tocat. Pofta Buna! Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu leurda si gogosari in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
|
Postat de merisor67
Preparăm apoi maiaua. Într-un bol, frecăm drojdia cu zahărul până se lichefiază, apoi adaugăm 150 ml apă călduță, omogenizăm, adăugăm o mână de făină și...
Citeste continuareaPostat de Anett
Spalam si curatam sfecla, apoi taiem in cubulete mai mici. Ungem cu ulei o tava in care asezam cubuletele de sfecla, presaram cu sare si rozmarin uscat si introducem in cuptor pentru 20 de minute....
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|