Ingrediente
- 1 kg cartofi
- 300 g gogosari in sos de rosii (un borcan)
- 50 ml ulei
- 1 legatura leurda
- vegeta
- piper
- boia
- 3-4 fire patrunjel verde
Mod de preparare
Cartofii se curata, se spala si se feliaza pe lung in 6-8 felii.
Punem cartofii intr-o tava termorezistenta, impreuna cu uleiul.
Se presara cu vegeta, piper, boia si se amesteca sa se unga toti cartofii.
Se introduc in cuptor, pentru 1 ora, la 180 grade C.
Leurda se spala, se toaca marunt si se amesteca cu gogosarii in sos de rosii.
Cand cartofii sunt rumeniti bine, se pune peste gogosarii in sos de rosii si se amesteca bine.
Se reintroduce tava in cuptor, pentru 15-20 minute, sa patrunda sosul printre cartofi.
La final, se presara cu patrunjel tocat.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu leurda si gogosari in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
|