4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Ingrediente
Mod de preparareTaiati cartofii cubulete si puneti-i la fiert cu apa sarata. Taiati pieptul de pui cubulete si puneti-l la calit .Cand isi schimba culoarea adaugati vinul si lasati-l sa fiarba la foc lent. Intr-o alta cratita puneti la calit ceapa taiata marunt si apoi adaugati ciupercile.Cand sunt calite adaugati o lingura de faina alba si amestecati bine apoi adaugati apa.Turnati totul peste pieptul de pui adaugati smantana si dati-i un clocot Intr-o tava de cuptor unsa cu ulei si tapatata cu pesmet puneti jumatate din cantitatea de cartofi apoi jumatate din amestecul de pui si ciuperci.Adaugati cartofii ramasi si turnati peste pui. Peste puneti mozzarella taiata cubulete si dati la cuptor aproximativ 45 de minute. POFTA BUNA!!!!! Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi la cuptor cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de mirela0911
Se curata puiul, se spala bine si se sterge cu prosoape absorbante. Intr-un bol se amesteca uleiul cu condimentele si rozmarinul. Se unge cu acest amestec puiul pe toate partile, inclusiv in...
Citeste continuareaPostat de xana
Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu tot cu coaja pentru 10 minute. Pieptul de pui se taie cuburi, apoi i se adauga sare, piper, boiaua, usturoiul pisat, chimionul, pasta de rosii si...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|