Cartofi noi cu branza si marar

Postat de Luckycake in Aperitive / Garnituri
14 Mai 2014 | 10732 vizualizari
Cartofi noi cu branza si marar

Asta e varianta mea de cartofi noi, ne place tare mult.Poate fi o garnitura sau o salata calda, sau chiar fel principal servit alaturi de o salata de cruditati

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi mici
  • 200 gr feta
  • 1/2 legatura marar
  • ulei masline
  • sare, piper

Mod de preparare

Cartofii ii spalam bine, ii taiem in jumatate si apoi ii punem la fiert in apa cu sare. Ii lasam sa fiarba 6 minute, apoi ii scurgem de apa si ii punem pe o tava de cuptor cu hartie cerata. Asezonam cu sare si piper, apoi cu stropim cu ulei de masline. Dam la cuptorul preincalzit la 220 grade pana se rumenesc, la mine a durat 20 minute, la jumatatea timpului i-am intors, astfel incat sa fie rumeni pe toate partile.

Tocam marunt mararul si branza feta o taiem cubulete. Cand cartofii sunt gata ii punem intr-un vas si adaugam mararul si branza.

Sevim imediat. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Specialitate de pui umplut cu hribi si mozzarella

Postat de simona72

Specialitate de pui umplut cu hribi si mozzarella

In primul rand pregatim puiul, il toaletam, il jumulim de eventualele pene mai mari sau mai mici ramase (daca este cazul, il putem parli la flacara aragazului), eu inlatur pielea de la gat in...

Citeste continuarea

Cartofi noi cu marar si usturoi

Postat de CameliaComan

Cartofi noi cu marar si usturoi

Umplem un castron cu apa. Adaugam cartofii. Ii curatam cu un cutit, ii spalam, apoi ii punem la fiert intr-o oala cu apa si sare. Ii fierbem pentru aproximativ 10 minute. Eu i-am verificat cu o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.05.2014, 17:18
Placee !!
la 14.05.2014, 17:19
si mie
la 14.05.2014, 17:24
ce bunatate.
la 14.05.2014, 17:28
deliciosi
la 14.05.2014, 17:36
Bun

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking