Cartofi noi gratinati la cuptor

Postat de ela in Aperitive / Garnituri
15 Iul 2012 | 11444 vizualizari
Cartofi noi gratinati la cuptor

Ingrediente

  • 1,5kg cartofi noi
  • 350gr telemea de vaca
  • 400gr cascaval
  • 1cutie branzica cu smantana de la DELACO
  • 4oua
  • 200ML SMANTANA PENTRU GATIT dorna
  • sare
  • vegeta

Mod de preparare

Curatam cartofii,ii taiem rondele si ii punem la fiert in apa cu sare si vegeta,cam 15-20minute din momentul in care incepe apa sa fiarba.Ii scoatem intr-o sita.

Radem branza si cascavalul.Jumatate din cascaval il amestecam cu telemeaua.

Batem ouale cu sare si vegeta,apoi incorporam smantana si branzica si omogenizam bine.

Ungem o tava cu putin ulei in care punem un strat de cartofi,apoi unul de branzeturi si continuam pana terminam ingredientele(depinde cat de mare este tava).Presaram deasupra restul de cascaval ras si dam la cuptor pana compozitia se rumeneste frumos deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi gratinati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi noi gratinati cu muschiulet de porc la cuptor in vas roman

Postat de ralu_ca

Cartofi noi gratinati cu muschiulet de porc la cuptor in vas roman

Cartofii i-am spalat bine, apoi i-am fiert pentru 15 minute. In vasul roman, uns cu unt, am pus cartofii si printre ei, feliile de muschiulet de porc, am condimentat de sare, piper, busuioc si...

Citeste continuarea

Cartofi gratinati, cu piept de porc la cuptor

Postat de merisor67

Cartofi gratinati, cu  piept de porc la cuptor

Curatam cartofii de coaja ii spalam bine si ii punem la fiert in apa cat sa fie acoperiti pentru 10-15 minute cat sa se patrunda usor. Apoi ii scurgem si ii lasam putin sa se raceasca dupa care...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.07.2012, 20:02
oau....bun, bun....
la 15.07.2012, 20:03
buni buni
la 15.07.2012, 20:04
Mmmmm...
la 15.07.2012, 20:08
Yamiii
la 15.07.2012, 20:14
o bunatate!

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking