Cartofi noi la cuptor cu branza de burduf si cascaval

Postat de Valclaudia in Aperitive / Garnituri
15 Iun 2016 | 10828 vizualizari
Cartofi noi la cuptor cu branza de burduf si cascaval

Ingrediente

  • 1kg cartofi noi
  • 100ml smantana pentru gatit
  • 150gr. branza de burduf
  • 150gr. cascaval taiat bucatele subtiri
  • sare si piper macinat dupa gust
  • busuioc uscat

Mod de preparare

Alegem cartofi noi mici de marimea unor mingiute de ping-pong.

Spalam bine cartofii sub jet de apa sa indepartam tot pamantul de pe coaja lor.

Taiem cartofii in jumatati, apoi ii punem la fiert in apa cu sare pentru 20 minute.

Preincalzim cuptorul la 200 grade.

Scurgem cartofii si ii transferam intr-o tava de inox sau in forma de yena tapetata cu hartie de copt.

Peste cartofii fierti turnam smantana de gatit,presaram branza de burduf si asezam din loc in loc bucatele subtiri de cascaval.

Presaram sare, piper si busuioc uscat dupa gust.

Dam tava la cuptor pentru 35 minute.

Scoatem tava cand cartofii capata crusta aurie, portionam si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor cu branza de burduf si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv omleta cu ciuperci

Postat de cristeena20

Aperitiv omleta cu ciuperci

Intr-o tigaie punem ulei de masline cu ceapa, ardeiul si usturoiul tocate marunt. Apoi adaugam ciupercile spalate in prealabil si feliate. Adaugam sare, piper si amestecam pana se inmoaie...

Citeste continuarea

Rulouri cu sunca si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Rulouri cu sunca si mozzarella

Aluatul: Cernem faina intr-un bol, punem sarea, zaharul si drojdia uscata. Amestecam, apoi turnam apa minerala treptat pana obtinem un aluat omogen si elastic. La final incorporam uleiul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.06.2016, 17:11
foarte buni!
la 15.06.2016, 17:17
Ce buni sunt! Mai ales cu branza de burduf!
la 15.06.2016, 17:29
Imi plac
la 15.06.2016, 17:31
Din astia nu refuz...
la 15.06.2016, 17:53
deliciosi

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking