Ingrediente
- 15 cartofi noi
- 4 fire ceapa verde
- 10 catei usturoi
- 0 ceasca apa
- 1/2 lingurita boia iute
- 2 linguri marar proaspat tocat
- 150 g branza burduf
- ulei
- sare si piper
Mod de preparare
Intr-o cratita am incins uleiul in care am pus cartofii taiati cuburi mari. Ii lasam la foc iute sa se rumeneasca si ii amestecam dupa 2 minute. Cand sunt rumeniti se adauga o ceasca apa, se pune capacul intr-o parte si lasam sa fiarba, amestecand din cand in cand si verificam sa nu scade de tot apa. Cu 15 minute inainte sa fie gata, ceapa am taiat-o rondele, si usturoiul felii si le-am adaugat este cartofi. La final marar, boia, sare si piper si branza de burduf.
Noi am servit cartofii alaturi de ceafa de porc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (11)
|