Cartofi Pai la cuptor cu Cabanos

Postat de Valyvalentyna in Mancare copii
13 Mai 2014 | 4566 vizualizari
Cartofi Pai la cuptor cu Cabanos

Se face foarte repede si zici ca maninci pizza. poate chiar mai buna,..este fff buna cu ketchup fiul meu o adora.

Ingrediente

  • 4-5 capete de cabanos,
  • 10 oua,
  • 4 linguri smintina,
  • 150 ml lapte,
  • sare, patrunjel verde,
  • ulei,
  • cartofi congelati la punga {din comert},
  • 1 ceapa,
  • 3-4 catei de usturoi,

Mod de preparare

Pentru inceput stropim tava cu ulei apoi punem un pat de cartofi pe care punem putina sare, inprastiem feliutele de cabanos taiate preseram ceapa tocata marunt si usturoiul tocat,  presaram si patrunjelul tocat mai preseram putina sare si stropim cu ulei{nu prea mult}. Setam cuptorul la 175 grade bagam tava pt 15-20 de min intre timp batem ouala cu smintina si latele si turnam dupa 20 min peste cartofi si cabanos dam cuptorul la 180 grade si lasam sa se rumeneasca frumos.                    

Pofta Buna !!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Pai la cuptor cu Cabanos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Varza murata calita cu bulion

Postat de MotanLaOale

Varza murata calita cu bulion

Varza se pune la desarat in apa rece de seara pana dimineata. Se scot cotoarele, se toaca fideluta si se stoarce bine.  Se pune untura intr-o cratita si se topeste.   Se pun toate...

Citeste continuarea

Supa crema de dovlecei cu rosii

Postat de AdrianUdrea

Supa crema de dovlecei cu rosii

Mai intai calim ceapa si usturoiul, tocate marunt, in uleiul incins. Adaugam morcovul si telina, curatate si tocate, iar cand acestea se patrund, adaugam rosiile decojite si tocate. Lasam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.05.2014, 16:07
la 13.05.2014, 16:17
la 13.05.2014, 16:33
Ce-mi place
la 13.05.2014, 16:55
la 20.05.2014, 20:38

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking