Ingrediente
- 2 cartofi mari
- 2 felii de şuncă presată
- 2 felii de caşcaval
- sare
- unt
Mod de preparare
Cartofii se spală bine, apoi se taie în jumătate.
Se încearcă să se scoată conţinutul cât mai întreg, lăsând un strat pe margini.
Se ataşează la vasul aparatului sita cu pătrăţele şi se taie caşcavalul, şunca presată şi miezul de cartofi.
Bărcuţele de cartofi se tapetează cu puţin unt, se presară cu sare şi se umplu cu amestecul din castron.
Se impăturesc în folie de aluminiu , se pun într-un vas de cuptor şi se pun la copt.
Se servesc calzi, eventual cu smântână şi verdeaţă.
Poftă bună!
Îl puteti comanda aici: www.iteleshop.ro
Urmăriţi şi filmuleţul şi cu siguranţă vă va convinge să-l achiziţionaţi!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Salad Chef umpluţi cu şuncă" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|