Cartofi Salad Chef umpluţi cu şuncă

Postat de madi_marin in Aperitive / Garnituri
25 Oct 2014 | 4190 vizualizari
Cartofi Salad Chef umpluţi cu şuncă

Vă prezint altă reţetă super simplă şi gustoasă, pregătită cu ajutorul minunatului Salad Chef Smart. Face ca totul să fie gata rapid!

Ingrediente

  • 2 cartofi mari
  • 2 felii de şuncă presată
  • 2 felii de caşcaval
  • sare
  • unt

Mod de preparare

Cartofii se spală bine, apoi se taie în jumătate.

Se încearcă să se scoată conţinutul cât mai întreg, lăsând un strat pe margini.

Se ataşează la vasul aparatului sita cu pătrăţele şi se taie caşcavalul, şunca presată şi miezul de cartofi.

Bărcuţele de cartofi se tapetează cu puţin unt, se presară cu sare şi se umplu cu amestecul din castron.

Se impăturesc în folie de aluminiu , se pun într-un vas de cuptor şi se pun la copt.

Se servesc calzi, eventual cu smântână şi verdeaţă.

Poftă bună!

Îl puteti comanda aici: www.iteleshop.ro

Urmăriţi şi filmuleţul şi cu siguranţă vă va convinge să-l achiziţionaţi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Salad Chef umpluţi cu şuncă" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto

Postat de katty

Aperitiv rasucite cu crema de branza si pesto

Intr-un castron amestecam crema de branza cu pesto, sare si piper. Intindem jumatate din aluat pe un blat de lemn. Intindem deasupra amestecul  de crema de branza si pesto. Punem jumatatea...

Citeste continuarea

Cascaval de casa

Postat de Bianca20

Cascaval de casa

  Branza se faramiteaza cu o furculita sau cu mana. Laptele se pune pe foc si cand incepe sa fiarba se adauga branza si se amesteca pana cand se formeaza zerul. Se strecoara si se pune la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.10.2014, 19:38
vin la masa
la 25.10.2014, 19:48
waw, ce poza, ce culori
la 25.10.2014, 19:51
Fetele, sar'na! Ma bucur ca va plac si preparatul si poza
la 25.10.2014, 19:55
Tare buni tre sa fie!
la 25.10.2014, 20:35
Mmmmmmm, ce buni!

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking