Cartofi si pastarnac cu crusta de parmezan

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
15 Dec 2013 | 3479 vizualizari
Cartofi si pastarnac cu crusta de parmezan

O alta reteta luata din revista Avantaje delicioasa

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi
  • 600 g pastarnac
  • 100 g parmezan ras
  • 3 linguri de pesmet
  • 1 lingurita de cimbru
  • 5 linguri de ulei
  • sare/piper

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja,se taie cuburi si se pun in apa cu sare la fiert circa 5-10 minute dupa ce incepe apa sa clocoteasca.(nu trebuie sa fie fierti).

Pastarnacul se curata de coaja si se taie fasii,se pune la fiert la fel cum am pus cartofii,la fel si durata de timp.

Cartofii se pun intr-un vas de ceramica,punem 3 linguri de ulei.putin cimbru,sare,piper si se pun la cuptor pentru 1 ora.

Pastarnacul ramas se amesteca cu uleiul ramas si condimente.

Inainte cu 15 minute se scot cartofii,se adauga si pastarnacul .

Parmezanul se amesteca cu pesmetul si cimbru(eu nu l-am folosit pe tot,mi sa parut mult),se adauga peste cartofi si pastarnac,si se da iar la cuptor pentru 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi si pastarnac cu crusta de parmezan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (34)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Aperitiv rulada cu sfecla rosie

Postat de mirela0911

Aperitiv rulada cu sfecla rosie

Se curata sfecla, se spala bine apoi se taie in bucatele mai mici. Se dau prin blender si se maruntesc bine. Se separa ouale. Se pune intr-un bol sfecla macinata si se adauga galbenusurile si...

Citeste continuarea

Creier pane

Postat de Sidy

Creier pane

Creierul se spala in apa rece , inlaturam eventualele bucatele de os ramase. Punem apoi creierul intr-un bol cu 1-2 linguri de otet si il lasam asa o ora. Stiu ca multe dintre voi il...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.12.2013, 19:02
numai cu fineturi vii...
la 15.12.2013, 19:05
Imi place pastrancul! Mult! are o aroma
la 15.12.2013, 19:05
clau
la 15.12.2013, 19:05
dya
la 15.12.2013, 19:07
mmm ce bunatate

Vezi toate comentariile (34)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking