Pui cu țelină și chipsuri de cartofi cu Parmezan

Postat de Satisfyyourcravings in Pui
19 Feb 2014 | 3032 vizualizari
Pui cu țelină și chipsuri de cartofi cu Parmezan

Ingrediente

  • 1 piept de pui fără piele și os
  • 1/2 rădăcină țelină
  • ulei de măsline
  • sare/piper
  • 4 cartofi medii
  • boia dulce
  • sare cu țelină
  • Parmezan

Mod de preparare

Cartofii nu se curață de coajă. Se spală și se taie felii transversale nu foarte groase. Se acoperă cu tipurile de sare, piperul, boiaua și ulei de măsline. Se așează feliile într-un singur strat într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se introduc în cuptorul preîncălzit la 180 de grade pentru 10-15 minute. Se scot și se presară Parmezan deasupra. 

Țelina se curață și se taie cuburi. Se călește într-o tigaie cu puțin ulei câteva minute. Se scoate pe o farfurie. 

Puiul se taie cuburi și se gătește într-o tigaie cu puțin ulei până începe să se rumenească. Se adaugă țelina, se sărează și piperează. Se amestecă din când în când timp de 5 minute. Se acoperă tigaia și se mai lasă 5 minute, scuturând din când în când. 

Se servește puiul împreună cu chipsurile. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu țelină și chipsuri de cartofi cu Parmezan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de pui si ciuperci in sos de branzeturi

Postat de merisor67

Piept de pui si ciuperci in sos de branzeturi

Tăiem pieptul de pui în fâșii, pe care le condimentăm cu sare și piper, apoi le trecem prin făină. Într-o tigaie antiaderentă, topim untul în ulei de măsline,...

Citeste continuarea

Rasol de pui (de tara)

Postat de Dya

Rasol de pui (de tara)

Dupa ce portionam puiul, il punem la fiert in 3-4 l de apa (fiind de tara, are nevoie de un timp mai mare de fierbere). Se spumuieste ori de cate ori este necesar. Adaugam cartofii si morcovii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.02.2014, 17:36
imi place!!!
la 19.02.2014, 17:39
Simplu de preparat ,bun,gustos si sanatos
la 19.02.2014, 17:46
la 19.02.2014, 17:53
super :bd
la 19.02.2014, 17:53
buuuun!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking