4 pere
citeste mai mult
Ingrediente
Mod de preparareCartofii se curata de coaja si se taie cubulete. Ii clatim foarte bine, ii scurgem de apa, adaugam condimentele, stropim cu ulei de masline si ii lasam asa 10-15 minute. Intr-o tigaie wok adaugam ulei de masline, adaugam si cartofii cubulete si ii lasam putin la prajit pe ambele parti. Se stinge cu vinul alb, dupa care se adauga 1 pahar de apa si se lasa la foc mic. Daca mai este nevoie se mai adauga apa si condimente. Adaugam si ceapa taiata solzisori, amestecam bine si lasam sa fiarba cca 20 minute. Cand sunt gata se adauga mararul tocat marunt si parmezanul ras Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti cu parmezan" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
4 pere
citeste mai mult
Postat de licurici_lra
Cartofii se spala bine, se taie cubulete mai mici si se amesteca cu sare si piper. Ardeiul se taie fasii, la fel si jambonul. Intr-un vas termorezistent, se pun cartofii,...
Citeste continuareaPostat de iri_love
Pentru început, spălăm cartofi și ii punem la fiert cu tot cu coajă. Separat, intr-o tigaie, calim un pic ceapa in unt până se inmoaie, după care adaugam ceafa afumată pe...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|