Cartofi taranesti imbunatatiti

Postat de nico15 in Aperitive / Garnituri
14 Noi 2010 | 11687 vizualizari
Cartofi taranesti imbunatatiti

Ingrediente

  • 600-700 gr cartofi
  • 200 gr de ceapa,
  • 300 gr bacon
  • 200 gr de ardei
  • 200 gr de ananas
  • cimbru
  • sare, piper,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • rozmarin
  • ulei

Mod de preparare

Cartofii se spala se curata si se taie in felii potrivite, ananasul se taie in cubulete, baconul se taie in fasii potrivite, ardeii se taie si ei in felii subtiri, trebuiesc 2 ardei de culori diferite, se zdrobesc cateii de usturoi. Se caleste ceapa, cand devine aurie se pune baconul si ananasul dupa ce se intrepatrund miresmele se ia de pe foc si se toarna intr-un vas de Jena, dupa ce a fost luat surplusul de ulei, in vasul de Jena se adauga cartofii, usturoiul, cimbrul si rozmarinul si se da la cuptor 20-30 de minute, cand se incearca, daca totul este in ordine se poate servii cu un pahar de vin alb.
Pofta Buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti imbunatatiti" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tort aperitiv cu clatite si pesto

Postat de caroline

Tort aperitiv cu clatite si pesto

Cartofii ii spalam si ii punem la fiert intregi,cu tot cu coaja in apa rece cu sare .Cand cartofii au fiert, ii scurgem bine de apa si ii lasam sa se raceasca.Apoi ii curatam de coaja si ii feliem...

Citeste continuarea

Aperitiv tapas cu jambon

Postat de sufletista

Aperitiv tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine si dam deoparte pana ce prajim feliile de paine. Intr-un bol...

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.11.2010, 14:00
la 14.11.2010, 14:31
Rocsi,ce-ai facut cu furculitele? ca nu-s
la 14.11.2010, 15:38
le-am pus eu eluta
la 14.11.2010, 18:16
taranesti?.......dupa tot ce ai pus tu acolo eu le-as zice mai degraba boieresti..............
la 19.11.2011, 09:07
mmmmm cred ca-s tare buni

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking