Cascaval pana cu garnitura de legume

Postat de ancutsa in Mancaruri de legume
17 Mar 2019 | 3306 vizualizari
Cascaval pana cu garnitura de legume

Cașcaval pané de casă, cu garnitură de legume (orez și mazăre)

Ingrediente

  • 200 g cașcaval,
  • 4 linguri pesmet,
  • 4 linguri făină,
  • 1 ou,
  • 2 linguri orez,
  • 300 g mazăre congelată,
  • 50 g unt,
  • Sare, după gust

Mod de preparare

 

Se taie cașcavalul în felii mai grosuțe. Se dă fiecare felie prin făină, prin oul bătut bine și prin pesmet, apoi iar prin făină, ou, pesmet. Se prăjesc feliile de cașcaval într-o tigaie cu ulei încins, rumenindu-se bine pe ambele părți.

Pentru garnitură, se fierb mazărea și orezul (orezul se spală un pic înainte) în apă (atâta cât să le acopere) cu un praf de sare și unt. Se amestecă în ele din când în când, să nu se lipească. Când sunt fierte, se dau de pe foc.

Poftă bună!

 

Timp de pregătire: 10 min

Timp de gătire: 20 min

Porții: 4

Poftă Bună!

Dacă v-a plăcut rețeta mea, o puteți găsi și pe blogul meu: https://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2019/03/cascaval-pane-cu-garnitura-de-legume.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Cascaval pana cu garnitura de legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate

Retete similare

Zacusca de vinete si masline

Postat de Irina

Zacusca de vinete si masline

Ce sa va mai povestesc, ca doar stiti si voi cum am facut-o...Multumesc de ajutor, dragilor!  Am spalat toat legumele si le-am pus la copt in cuptor: vinete, ardei, gogosari, rosii....

Citeste continuarea

Ciuperci umplute, la cuptor

Postat de mirela0911

Ciuperci umplute, la cuptor

Ciupercile se curata, se spala rapid sub un jet de apa rece, apoi se pun la scurs. Ceapa se curata si se taie marunt. Slanina (cata doriti) se taie bucatele mici sau mai mari (dupa preferinte)...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.03.2019, 16:27
Îmi place foarte mult cașcavalul pané...!
la 17.03.2019, 16:39
Imi place si mie cascavalul pane! Buna mancare ai pregatit!
la 17.03.2019, 16:48
Papa buuun!
la 17.03.2019, 16:52
Bun
la 17.03.2019, 17:00

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking