Caşcaval pane by Miha&Oana

Postat de ionix in Aperitive / Garnituri
20 Apr 2010 | 3912 vizualizari
Caşcaval pane by Miha&Oana

By Miha pt ca am vazut reteta la Miha… :p cu o mica modificare, secretul Oanei :D:D

Ingrediente

  • 500 g cascaval
  • Doua oua
  • 200 ml lapte
  • Sare, piper
  • Faina
  • Pesmet

Mod de preparare

Taiem cascavalul felii mai groase si nu foarte lungi, groase cam cat degetul mic de la mana, si-l bagam la congelator cateva minute.

Intre timp facem un aluat mai gros decat cel pentru clatite din: lapte, sare, piper, oua si faina.

Scoatem cascavalul din congelator il dam prin faina, aluat si apoi prin pesmet.

Tavalim bine pe toate partile prin pesmet pentru ca riscam sa ne curga prin tigaie daca nu e acoperit cu sufficient pesmet.

Intr-o cratita mai inalta punem mult ulei la incins.

Dupa ce uleiul este incins foarte tare punem cascavalul la prajit, pe ambele parti.

Se scoate pe un servetel la scurs si se serveste cald.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Caşcaval pane by Miha&Oana" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Placinta cu foietaj, carne de pui si legume mexicane

Postat de merisor67

Placinta cu foietaj, carne de pui si legume mexicane

Tin sa specific despre ingredientele folosite ca sunt achizitionate de la LIDL, mai putin puiul care este de curte. Aluatul de foietaj il vom lasa sa se dezghete natural, la temperatura...

Citeste continuarea

Chiftele in aluat cu bere

Postat de Bucataras

Chiftele in aluat cu bere

Incepe cu aluatul: framanta drojdia proaspata cu zaharul si dizolv-o in apa calduta. Pune si o lingura de faina si amesteca bine. Trebuie lasata cam 10 min la cald, pana se umfla frumos....

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.04.2010, 18:16
vai ce imi place
la 20.04.2010, 18:18
o reteta vesnic buna!
la 20.04.2010, 18:37
mama ce bun...daca ar vedea dani si sigur il vede ii ploua in gura ca ii place mult
la 20.04.2010, 18:51
mmm....foarte bun cascavalul pane....
la 20.04.2010, 19:51
Buuun

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking