Spalati bine un borcan de 2.5L si clatiti-l cu apa rece.
Spalati verdeturile si curatati usturoiul.
Spalati cu apa rece castravetii.
Puneti la fiert 1L de apa cu 1 lingura cu varf de sare mare.
Formati un "pat" din cateva tulpini de marar si telina la fundul borcanului.
Stivuiti castravetii cat mai apropiati unul de celalalt in borcan (de preferat in picioare - incap mai multi).
Puneti tulpini de marar si telina printre castraveti.
Adaugati foile de dafin, usturoiul, boabele de piper si de mustar.
Mai adaugati pe deasupra castravetilor 3-4 fire de marar (cat sa acopere castravetii).
Cand apa da in clocot, turnati-o peste castraveti.
Inchideti borcanul etans cu capac (sau puneti folie si legati cu sfoara).
Depozitati borcanul in camara pentru cel putin o saptamana si apoi bucurati-va de castravetii dumneavoastra murati.
Pofta buna!!