Castronele din foietaj

Postat de aziz in Aperitive / Garnituri
11 Noi 2010 | 4022 vizualizari
Castronele din foietaj

diseara ai mei ,,pitici ,,vor petrecere in pijama deci sa vedeti ce mi-a trecut prin cap...

Ingrediente

  • 1pachet foetaj
  • o cutie compot de fructe asortate
  • 500 gr ficatei de pasare
  • usturoi
  • 1 ceapa
  • patrunjel
  • sare piper
  • supa instant

Mod de preparare

se intinde foaia de aluat pe o tava pentru cupcake,se inteapa cu furculita si se da la cuptor pentru 20 minute la temperatura de 180 grade.intre timp pregatim ficateii,calim ceapa si usturoiul adaugam ficateii potrivin de sare si piper si putin supa instant;la urma presaram patrunjelul.cind foaia este coapta se taie cu cutitul usurel sa nu o crapam, si punem in fiecare castronel de foetaj ficateii sau compot de fructe .eu am facut doua foi si au iesit 6 pentru ficatei si 6 pentru compot.se umplu inainte de servire.ficateii se pot servi de adulti cu sos chilly.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castronele din foietaj" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv placinta cu cartofi si telemea

Postat de oanapl

Aperitiv placinta cu cartofi si telemea

Daca framanti si dospesti aluatul in masina de paine (ca mine), pui toate ingredientele in ordinea urmatoare in masina de paine: laptele caldut, ou, unt topit, zaharul, faina cernuta, drojdia si...

Citeste continuarea

Aperitiv placinta cu dovlecei si urda

Postat de rocsi_1612

Aperitiv placinta cu dovlecei si urda

Spalam dovleceii, ii stergem cu un servetel si le taiem capetele. Ii dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Intr-o tigaie, punem 2 linguri de ulei, dovleceii pe care ii stoarcem bine intre...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.11.2010, 16:12
Da,sunt si eu pitica
la 11.11.2010, 16:47
un servici de 12 castonele, te rog
la 11.11.2010, 16:58
tot ce-i cu foietaj imi placesuper idee 5f
la 11.11.2010, 17:34
merci fetelor, da ce mai asteptati... va rog serviti
la 11.11.2010, 17:36
doamna postavaru le doriti cu aperitiv sau cu complot

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking