Ingrediente
- 1 ou
- 50 gr. cascaval ras
- 50 gr. telemea de vaca rasa
- 1 plic de drojdie
- 50 ml lapte
- 1 lingurita sare
- faina cat cuprinde
- cateva masline (pt. a forma ochii si nasucurile)
- cateva felii sunca presata
Mod de preparare
Din toate ingredientele (cu exceptia maslinelor si suncii) se formeaza un aluat elastic, care se lasa la crescut intr-un loc caldut si ferit de curenti.
Dupa ce a crescut, aluatul se mai framanta putin pe planseta, se imparte in bile, care apoi se intind sub forma unor mici suluri. Sulurile se aplatizeaza putin, iar la capete se taie putin oblic (dar nu de tot), pt. a forma urechiusele (vedeti colajul atasat). Ochii si nasucul se realizeaza cu rondele de masline. Catelusii se dau la cuptor pana trec testul scobitorii.
Dupa racirea completa se pot felia putin, ca si cum ar avea gura deschisa, iar in gura introducem o felie de sunca presata. In acest mod, arata mult mai vesel, ca si cum catelusul ar duce in gura sunca. Dupa preferinte, se pot adauga, sau elimina ingredientele din sandvis.
Enjoy!
Daca ti-a placut reteta noastra "Catelus cu branza si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (17)
|