Catelush Alunush

Postat de epurasha2bb in Mancare copii
17 Apr 2010 | 4932 vizualizari
Catelush Alunush

Ingrediente

  • -un biscuite moale bio cu gust de alune din care vom decupa osul;
  • -o ceasca de orez alb cu bob lung;
  • -zahar pudra,
  • cacao pudra
  • pt.decor-2 linguri de alune coapte si pisate pt.decor;-putina inghetata du vanilie-ciocolata pt.decor;
  • -1 cescuta de lapte;
  • -1 lingurita zahar alb;

Mod de preparare

Se fierbe orezul in apa simpla pana ce scade de tot apa dar fara sa se prinda de craticioara.Spre sfarsit se adauga laptele in care am topit o lingura de zahar inainte si se lasa sa se absoarba bine de orez.Apoi orezul se lasa sa se raceasca si apoi se modeleaza in forma de catel.Se presara desupra alunele pisate, pudra de zahar si cacao pe rand cu o strecuratoare, se face nasul cu un punct rosu cu sirop de capsuni, se decupeaza un os din biscuitele moale si se fac 2 -3 bilute de inghetata acestea sugerand mancarea catelului.Se servesc impreuna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Catelush Alunush" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Orez cu lapte si sos de capsuni

Postat de Oana

Orez cu lapte si sos de capsuni

spalati orezul in mai multe ape si puneti peste el un litru de apa rece, apoi puneti-l la fiert cu un praf de sare. Amestecati din cand in cand, sa nu se lipeasca orezul. Scurgeti...

Citeste continuarea

Ficatei de pui cu oregano si lamaie

Postat de sufletista

Ficatei de pui cu oregano si lamaie

Ficateii de pui ii spalam bine, dupa care ii asezam pe prosop de bucatarie pentru a se usca. Ii dam prin faina, dupa care ii prajim pe ambele parti in uleiul incins bine. Intre timp tocam...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.04.2010, 13:37
> ham-ham sa vedem cine pe cine mananca , el pe mine sau eu pe el ?
la 17.04.2010, 13:52
ce frumos e
la 17.04.2010, 15:17
la 17.04.2010, 16:13
Tare dragalas, Roberta.
la 17.04.2010, 16:26
multumesc mamici si bunici, treceti si faceti la pici!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking