Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor

Postat de Constelatialeu in Porc
15 Apr 2017 | 5316 vizualizari
Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor

Pentru ca baietii mei nu mananca miel, le-am facut porcarii.....Delicii de Paste

Ingrediente

  • 1,300 kg ceafa de porc
  • 4 felii de piept de porc, cu sorici
  • condimente pentr carne de porc Kotany
  • sare
  • usturoi verde

Mod de preparare

Mai intai, am taiat bucata de ceafa in 5 felii, dar n-am taiat pana jos, am lasat asa ca un ''acordeon'' si am presarat sare. Aceasta bucata am asezat-o intr-o tigaie si am prajit-o la foc iute, pe toate partile, cat sa-si schimbe culoarea, apoi am condimentat-o cu condimente Kotany, la fel am procedat si cu feliile de piept de porc, le-am prajit pe ambele parti, apoi le-am condimentat. Usturoiul verde l-am curatat si taiat marunt.

Am asezat hartie de copt intr-o tava, am asezat bucata de ceafa, intre crestaturi, am pus usturoiul si apoi feliile de piept, am acoperit cu hartie de copt si am dat la cuptor, la foc foarte mic, cca. 3-4 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Mancare de gogonele murate si porc

Postat de MotanLaOale

Mancare de gogonele murate si porc

Gogonelele se taie in felii potrivite si se pun in apa rece de seara pana dimineata. A doua zi se scurge bine de apa sarata in care a stat. Se pune la fiert in apa pentru 30-40 minute....

Citeste continuarea

Cartofi noi, taranesti cu bacon

Postat de Bucataras

Cartofi noi, taranesti cu bacon

Pune cartofii la fiert intr-o oala cu apa. Testeaza-i din cand in cand cu furculita si ai grija sa nu ii fierbi prea tare si sa risti sa se sparga. Odata fierti, lasa-i la scurs intr-o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.04.2017, 16:43
Breeeeeee,da nehotîrâtă esti! M-ai băgat la încurcătură Să cer o bucată de piept..........................mai bine una de ceafă
la 15.04.2017, 16:46
la 15.04.2017, 16:49
Buni, cere ce vrei, eu mananc coaste de miel....)
la 15.04.2017, 17:23
buna buna
la 15.04.2017, 17:29
Ce rasfat

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking