Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor

Postat de Constelatialeu in Porc
15 Apr 2017 | 5315 vizualizari
Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor

Pentru ca baietii mei nu mananca miel, le-am facut porcarii.....Delicii de Paste

Ingrediente

  • 1,300 kg ceafa de porc
  • 4 felii de piept de porc, cu sorici
  • condimente pentr carne de porc Kotany
  • sare
  • usturoi verde

Mod de preparare

Mai intai, am taiat bucata de ceafa in 5 felii, dar n-am taiat pana jos, am lasat asa ca un ''acordeon'' si am presarat sare. Aceasta bucata am asezat-o intr-o tigaie si am prajit-o la foc iute, pe toate partile, cat sa-si schimbe culoarea, apoi am condimentat-o cu condimente Kotany, la fel am procedat si cu feliile de piept de porc, le-am prajit pe ambele parti, apoi le-am condimentat. Usturoiul verde l-am curatat si taiat marunt.

Am asezat hartie de copt intr-o tava, am asezat bucata de ceafa, intre crestaturi, am pus usturoiul si apoi feliile de piept, am acoperit cu hartie de copt si am dat la cuptor, la foc foarte mic, cca. 3-4 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc impanata cu piept de porc, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Cartofi noi, taranesti cu bacon

Postat de Bucataras

Cartofi noi, taranesti cu bacon

Pune cartofii la fiert intr-o oala cu apa. Testeaza-i din cand in cand cu furculita si ai grija sa nu ii fierbi prea tare si sa risti sa se sparga. Odata fierti, lasa-i la scurs intr-o...

Citeste continuarea

Sarmale cu carne de porc si afumatura

Postat de rocsi_1612

Sarmale cu carne de porc si afumatura

Daca folositi oala de lut, umpleti-o cu apa si lasati sa stea asa 2-3 ore. Varza o spalam si o lasam putin in apa rece. Carnea de porc o spalam, o taiem bucati si o trecem prin masina de tocat....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.04.2017, 16:43
Breeeeeee,da nehotîrâtă esti! M-ai băgat la încurcătură Să cer o bucată de piept..........................mai bine una de ceafă
la 15.04.2017, 16:46
la 15.04.2017, 16:49
Buni, cere ce vrei, eu mananc coaste de miel....)
la 15.04.2017, 17:23
buna buna
la 15.04.2017, 17:29
Ce rasfat

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking