Ingrediente
- 3 cefe de porc condimentate ( piper,sare, cimbru)
- 2 bucati de pastrama de porc
- 7-8 fire usturoi verde
- sare
- cimbru
- 100 ml ulei
Mod de preparare
Cefele le-am condimentat si le-am lasat cca o ora la frigider, pastrama de porc era deja condimentata. Am luat o tava, am pus hartie de copt, am asezat usturoiul verde in tava, cimbru, sare, ulei si 2 cesti cu apa, peste am pus gratarul tavii, am asezat carnea si am stropit-o cu putin ulei. Am dat tava la cuptorul preincalzit, am redus focul la mediu, 30 min pe o parte, 30 min pe cealalta parte.Cand s-a rumenit am scos carnea din tava, am asezat usturoiul peste si am stropit cu zeama din tava. Am servit cu cartofi prajiti.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa si pastrama de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
|