Ceafa si pastrama de porc la cuptor

Postat de Constelatialeu in Porc
26 Mai 2016 | 12559 vizualizari
Ceafa si pastrama de porc la cuptor

Baietii ratacitori au venit acasa, ca m-au lasat destul singura, asa ca am prestat leguma preferata a familionului....

Ingrediente

  • 3 cefe de porc condimentate ( piper,sare, cimbru)
  • 2 bucati de pastrama de porc
  • 7-8 fire usturoi verde
  • sare
  • cimbru
  • 100 ml ulei

Mod de preparare

Cefele le-am condimentat si le-am lasat cca o ora la frigider, pastrama de porc era deja condimentata. Am luat o tava, am pus hartie de copt, am asezat usturoiul verde  in tava, cimbru, sare, ulei si 2 cesti cu apa, peste am pus gratarul tavii, am asezat carnea si am stropit-o cu putin ulei. Am dat tava la cuptorul preincalzit, am redus focul la mediu, 30 min pe o parte, 30 min pe cealalta parte.Cand s-a rumenit am scos carnea din tava, am asezat usturoiul peste si am stropit cu zeama din tava. Am servit cu cartofi prajiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa si pastrama de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de porc fiert in bere

Postat de oanapl

Piept de porc fiert in bere

Tai pieptul de porc în două și pui bucățile de carne într-o oală încăpătoare.  Pui foile de dafin, cimbrul și boabele de piper în oală, urmate de...

Citeste continuarea

Fasole cu ciolan afumat si fenicul

Postat de Satisfyyourcravings

Fasole cu ciolan afumat si fenicul

Intr-un mojar se adauga semintele de feicul, fulgii de chilli, cateii de usturoi, cimbrul si rozmarinul si se transforma intr-o pasta. Se adauga cateva linguri de ulei, se amesteca bine si se unge...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.05.2016, 21:34
tot legume...
la 26.05.2016, 21:40
Recomandate de cercetatorii britanici...
la 26.05.2016, 21:40
)
la 26.05.2016, 21:49
Buna ceafa si pastrama!
la 26.05.2016, 21:49
Tot mai buna e leguma asta!

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking