Cellentani cu speck si sparanghel

Postat de caroline in Paste
21 Oct 2015 | 3240 vizualizari
Cellentani cu speck si sparanghel

Ingrediente

  • 250 gr paste tip Cellentani
  • 125 gr speck
  • 150 gr sparanghel
  • 1\2 ceapa
  • patrunjel
  • piper
  • sare
  • ulei de masline
  • parmezan ( optional)

Mod de preparare

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si pastele. Se fierb pentru 10 minute ,amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca . 

Intre timp speck-ul il taiem fasii subtiri , ceapa curatata si spalata o tocam marunt iar sparanghelul il taiem rondele lasand varfurile intregi . 

Intr-o tigaie, punem putin ulei si cand acesta este incins punem ceapa si sparanghelul si lasam la foc potrivit . 

Potrivim de sare si piper ( dupa gust ) .

Separat, intr-o alta tigaie incingem ulei si prajim speck-ul pana devine crocant . 

Cand pastele s-au fiert , le scurgem bine de apa  si le punem in tigaia cu ceapa si spatranghel , adaugam si speck-ul si amestecam bine .

Se servesc calde presarate cu patrunjel tocat si optional cu parmezan .       

Pofta buna ! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cellentani cu speck si sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (40)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salată de paste cu păstrăv afumat şi sos de roşii

Postat de ela2015

Salată de paste cu păstrăv afumat şi sos de roşii

Fierbem pastele în apă clocotită cu un praf de sare (conform timpului de pe ambalaj). Le scurgem şi le clătim prin 3-4 jeturi de apă rece. Într-un vas încăpător punem...

Citeste continuarea

Paste cu peste si mozzarella

Postat de caroline

Paste cu peste si mozzarella

Intr-o tigaie, punem uleiul de masline si usturoiul curatat de coaja si lasat intreg. Cand usturoiul si-a schimbat culoarea, il indepartam din tigaie. Adaugam tonul scurs de uleiul din conserva...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.10.2015, 12:57
super!
la 21.10.2015, 12:59
la 21.10.2015, 13:00
la 21.10.2015, 13:12
o bunatate
la 21.10.2015, 13:14
Ce bine arata farfuriile tale!

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking