Cellentani cu speck si sparanghel

Postat de caroline in Paste
21 Oct 2015 | 3240 vizualizari
Cellentani cu speck si sparanghel

Ingrediente

  • 250 gr paste tip Cellentani
  • 125 gr speck
  • 150 gr sparanghel
  • 1\2 ceapa
  • patrunjel
  • piper
  • sare
  • ulei de masline
  • parmezan ( optional)

Mod de preparare

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si pastele. Se fierb pentru 10 minute ,amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca . 

Intre timp speck-ul il taiem fasii subtiri , ceapa curatata si spalata o tocam marunt iar sparanghelul il taiem rondele lasand varfurile intregi . 

Intr-o tigaie, punem putin ulei si cand acesta este incins punem ceapa si sparanghelul si lasam la foc potrivit . 

Potrivim de sare si piper ( dupa gust ) .

Separat, intr-o alta tigaie incingem ulei si prajim speck-ul pana devine crocant . 

Cand pastele s-au fiert , le scurgem bine de apa  si le punem in tigaia cu ceapa si spatranghel , adaugam si speck-ul si amestecam bine .

Se servesc calde presarate cu patrunjel tocat si optional cu parmezan .       

Pofta buna ! 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cellentani cu speck si sparanghel" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (40)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Penne cu praz si branza Edamer

Postat de caroline

Penne cu praz si branza Edamer

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si adaugam pastele . Lasam la fiert pentru 9 minute amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca ....

Citeste continuarea

Pasta Pot Pie~sau~Tocanita de vitel cu paste sub capac de foietaj

Postat de Angelica

Pasta Pot Pie~sau~Tocanita de vitel cu paste sub capac de foietaj

1.Punem intr-o cratita putin ulei de masline. 2.Adaugam ceapa taiata fasii subtiri si o lasam pana aceasta devine sticloasa. 3.Adaugm apoi morcovii, telina, gulia, taiate cubulete si ardeii...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.10.2015, 12:57
super!
la 21.10.2015, 12:59
la 21.10.2015, 13:00
la 21.10.2015, 13:12
o bunatate
la 21.10.2015, 13:14
Ce bine arata farfuriile tale!

Vezi toate comentariile (40)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking