Champignon de padure pane

Postat de Valclaudia in Mancaruri de legume
5 Aug 2018 | 2942 vizualizari
Champignon de padure pane

Ingrediente

  • 20 palariute medii champignon de padure
  • 4 oua
  • sare si piper dupa gust
  • cca 70 ml lapte rece
  • 7-8 linguri de faina alba
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Ciupercilor li se indeparteaza coditele, apoi se spala sub jet fin de apa rece, cu grija sa nu se rupa ca sunt foarte fragile.

Se pun la scurs intr-o strecuratoare din plastic, presaram si putina sare peste ciuperci.

Ouale se bat cu telul, adaugam laptele rece si faina, saram, piperam dupa gust compozitia.

Punem ulei intr-o tigaie la incins.

Trecem ciupercile prin compozitia de ou cu faina si lapte, apoi le asezam in tigaia cu ulei incins.

Le prajim pe ambele parti, apoi le scoatem pe hartie absorbanta sa scapam de uleiul in exces.

Noi le-am servit cu piure de cartofi si salata de legume proaspete din gradina.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Champignon de padure pane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Postat de oanapl

Caponata siciliana - Tocanita de vinete cu rosii si masline

Pentru început se spală vânăta, se taie coada apoi se feliază și se taie în cubulețe mici. Se presară puțină sare peste ele. Se încinge o cratiță cu 2 linguri de...

Citeste continuarea

Tocanita de vinete

Postat de sufletista

Tocanita de vinete

Carnea de porc o taiem cubulete si o punem la fiert cu apa, sare si o foaie de dafin. Curatam vinetele, dovlecelul si le taiem cubulete. Ceapa o curatam, tocam marunt si o calim cu morovul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.08.2018, 19:24
la 05.08.2018, 19:27
Cat de bune sunt...!
la 05.08.2018, 19:34
Vai ce bune-s snitele din ciuperci si ce demult nu am mai mancat!
la 05.08.2018, 19:45
Mmm, nu am facut niciodata. Cred ca sunt tare bune
la 05.08.2018, 21:21
Ce idee faină!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking