Ingrediente
- 700 gr carne tocata de porc
- 3 fire carnati cabanos
- 2 morcovi
- bacon felii
- 2 liguri pesmet
- 3 oua
- 2 catei de usturoi
- ceapa verde
- gogosar
- condimente
- verdeata
Mod de preparare
Carnea se condimenteaza,morcovii se fierb si cabanosul se prajeste putin.
Ouale se bat spuma si se adauga pesmetul.Se pune peste carne,impreuna cu ceapa verde ,usturoiul pisat si verdeata.Se mai condimenteaza daca este cazul.
Din feliile de bacon se face o "tesatura" pe care se aseaza jumatate din cantitatea de carne.
Peste ea asezam morcovii,carnatii si felii de gogosar.Se acopera cu restul de carne.Se "inveleste" cu baconul si se pune intr-o tava de chec unsa cu putin ulei.
Se pune in cuptorul incins pentru 50 de minute.
Se taie felii abia dupa ce s-a racit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (70)
|