Ingrediente
- sunca 300 g.,
- cascaval sau barnza de burduf 300 g.,
- oua 2 bucati,
- masline feliate 300 g.,
- smantana 12% grasime 3 linguri,
- faina alba de grau 3 linguri,
- ceapa verde 3 fire,
- usturoi verde 2 fire,
- sare iodata,
- piper proaspat macinat,
- oua fierte 3 bucati
Mod de preparare
Se toaca marunt sunca, ceapa si usturoiul, cascavalul se da pe razatoare. Se amesteca toate ingredientele, mai putin ouale fierte. Se tapeteaza o tava de chec cu foaie de pergament, se pune jumatate din compozitie, peste care se pun ouale fierte intregi si deasupra cealalta jumatate din compozitie. Se coace in cuptorul preincins, cca. 30 de minute la foc mediu.
Dupa ce a trecut testul cu scobitoarea, checul se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasaca in forma. Se feliaza rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (16)
|