Ingrediente
- 6oua
- 250gr faina
- 50gr sunca presata taiata marunt
- 150gr telemea rasa
- 100gr cascaval ras
- 30gr parmezan
- 70gr masline fara samburi taiate marunt
- 200ml lapte
- 1plic praf de copt
- 1ardei gras rosu mic
- 1ardei gras galben mai mic
- sare dupa gust
- piper
Mod de preparare
Punem intr-un castron ouale cu sare,piper si laptele si le batem bine.Incorporam treptat faina cernuta cu praful de copt si amestecam usor pana compozitia se omogenizeaza bine.Adaugam treptat cascavalul,branza si parmezanul si amesecam continuu.Punem sunca si maslinele,apoi ardeii taiati bucati mici.
Tapetam o tava de copt cu hartie de copt si punem compozitia.Dam la cuptorul preincalzit,la foc mic cam 45-60minute,pana se rumeneste frumos checul.Verificam cu scobitoarea daca este copt in interior.Lasam sa se raceasca si scoatem din tava .Se taie usor si frumos cand este complet rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (35)
|