Ingrediente
- dovlecei 3 bucăți,
- ceapă galbenă 1 bucată,
- batoane de surimi cca. 100 g,
- morcov 1 bucată,
- ouă 2 bucăți,
- sare iodată,
- piper proaspăt măcinat,
- gris 2-3 linguri,
- făină neagră de Băneasa 2-3 linguri,
- cașcaval ras cca. 100 g.
Mod de preparare
Dovleceii și morcovul se fierb al dente în puțină apă cu sare. După ce s-au fiert, se strecoară și se toacă mărunt, împreună cu ceapa și batoanele de surimi.
După ce s-a obținutu un amestec omogen se adaugă, ouăle, grișul, făina, se aseazinează de sare și piper, puțin cașcaval ras. Compoziția obținută se răstoarnă într-o tavă de chec, tapetată cu foaie de pergament. Se dă la copt în cuptorul preîncins cca. 30 de minutel a 180 grade.
Spor și poftă bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu dovlecei și surimi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|