Chec aperitiv cu dovlecei și surimi

Postat de panacris in Aperitive / Garnituri
31 Dec 2014 | 2911 vizualizari
Chec aperitiv cu dovlecei și surimi

Un altfel de chec aperitiv, numai bun pentru trecerea dintre ani.

Ingrediente

  • dovlecei 3 bucăți,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • batoane de surimi cca. 100 g,
  • morcov 1 bucată,
  • ouă 2 bucăți,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • gris 2-3 linguri,
  • făină neagră de Băneasa 2-3 linguri,
  • cașcaval ras cca. 100 g.

Mod de preparare

Dovleceii și morcovul se fierb al dente în puțină apă cu sare. După ce s-au fiert, se strecoară și se toacă mărunt, împreună cu ceapa și batoanele de surimi. 

După ce s-a obținutu un amestec omogen se adaugă, ouăle, grișul, făina, se aseazinează de sare și piper, puțin cașcaval ras. Compoziția obținută se răstoarnă într-o tavă de chec, tapetată cu foaie de pergament. Se dă la copt în cuptorul preîncins cca. 30 de minutel a 180 grade.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu dovlecei și surimi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv placinte cu telemea

Postat de privatelaura

Aperitiv placinte cu telemea

Untul rece se taie cubulețe. Se pune într-un castron, se adaugă smântâna rece, ouăle și se frământă ușor. Se adaugă telemeaua rasă și făina. Se frământă...

Citeste continuarea

Cornuri aperitiv

Postat de mirela0911

Cornuri aperitiv

Intr-un bol se cerne faina. Se face o gropita in mijloc si se pune drojdia zdrobita. Se presara zaharul si apoi cam 100 ml lapte caldut. Se amesteca usor drojdia, apoi se lasa sa se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.12.2014, 19:20
Si tu , ca nervasta-mea:muncesti pana in ultimul moment. Eu deja m-am gatit chiar daca stam acasa.
la 31.12.2014, 19:21
la 31.12.2014, 19:41
Costel gata și noi ne-am gătit Mai mult am muncit la postarea și editarea rețetelor
la 31.12.2014, 20:57
la 01.01.2015, 10:41

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking