Chec aperitiv cu pui

Postat de gurita_ta2005 in Aperitive / Garnituri
6 Iul 2013 | 18492 vizualizari
Chec aperitiv cu pui

Reteta am luat-o de la un bucataras incepator,a fost foarte foarte bun http://www.bucataras.ro/retete/aperitiv-cu-piept-de-pui-46058.html

Ingrediente

  • 500 g piept de pui
  • 1/2 ardei gras
  • 2 morcovi
  • 2-3 linguri de porumb
  • 2 oua
  • 2 fire de ceapa verde
  • patrunjel
  • sare/piper/ghimbir

Mod de preparare

Pieptul de pui se clateste bine cu apa rece si se taie bucati potrivite si se pun in robotul de bucatarie.

Intr-un castron batem ouale,adaugam si pieptul de pui pasat,condimentele si amestecam bine.

Legumele le taiem cubulete,ceapa o taiem marunt,iar porumbul il scurgem de zeama.Se amesteca toate ingredientele,adaugandu-se si patrunjelul tocat marunt.

O tava de chec o acoperim cu foaie de copt,turnam compozitia si o bagam in cuptorul preincalzit timp de 30-40 minute.

Se serveste rece!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (46)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv chec cu pui si ciuperci

Postat de panacris

Aperitiv chec cu pui si ciuperci

Pieptul de pui se taie felii subțiri de cca. 1 cm grosime, apoi se pun într-un castron, se condimentează cu mirodeniile, apoi se lasă la rece, la macerat cca. 30 de minute. Pieptul de...

Citeste continuarea

Aperitiv guguluf cu vegetale, pui si capere

Postat de panacris

Aperitiv guguluf cu vegetale, pui si capere

Prazul și ardeiul se curăță, se taie rondele și se pun la călit în puțin ulei de măsline, asezonat cu sare și piper proaspăt măcinat, neacoperit, la foc iute cca. 5 minute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.07.2013, 16:03
bunnn
la 06.07.2013, 16:03
multumesc laurenta
la 06.07.2013, 16:04
la 06.07.2013, 16:06
bun
la 06.07.2013, 16:08
o felie si din asta )
foarte bun, imi place

Vezi toate comentariile (46)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking