Ingrediente
- 100 g carnati de Plescoi
- 1 ardei gras rosu
- 2 fire ceapa verde
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- 100 g parmezan
- 3 linguri faina
- 3 oua
- 1 plic praf de copt
- sare
Mod de preparare
Carnatii se calesc intr-o tigaie fara ulei (isi lasa ei grasime) pana se rumenesc usor la suprafata.
Ardeii, ceapa, mararul si patrunjelul se toaca marunt.
Cele 3 oua se bat bine cu faina si praful de copt.
Parmezanul se rade pe razatoarea mare.
Carnatii taiati rondele se amesteca cu restul ingredientelor.
Se pune compozitia in doua tavi de chec tapetate cu hartie de copt si deasupra se mai rade putin parmezan.
Se da la cuptor pentr 30 minute, sau pana trece testul scobitorii.
Se lasa la racit si se portioneaza.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv cu verdeata si carnati de Plescoi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
|