Chec aperitiv Roberta

Postat de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri
17 Mai 2010 | 7274 vizualizari
Chec aperitiv Roberta

il fac de mult si am vazut multe variante pe net si in reviste.Eu va prezint varianta mea.

Ingrediente

    5 oua

    1 praf de copt

    5 linguri de faina

    sare, piper

    5 masline

    5 felii salam uscat

    5 felii salam cu sunca

    3 ardei de 3 culori

    50 g cascaval taiat cubulete

    mac, susan, boia dulce, curry

Mod de preparare

se bat ouale bine cu un praf de sare pana se face o spuma ca de pandispan, se adauga in ploaie faina amestecata cu praful de copt si se amesteca usor.Apoi se toaca marunt salamurile, maslinele fara samburi, cascavalul cubulete si ardeiul colorat.Se adauga peste oua.Se unge cu unt o tava de chec si se presara cu pesmet.Se toarna amestecul inauntru. Se presara deasupra in diagonala mac, susan si boia.Se da la cuptorul incins dinainte pana se umfla si se rumeneste.E foarte aspectuos atat intreg cat si taiat felii si copiii mai ales iubesc aperitivul asta colorat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv Roberta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Briose aperitiv cu paste fainoase

Postat de merisor67

Briose aperitiv cu paste fainoase

Preparam intai pastele. Punem apa la fiert si adaugam ½ lingurita sare. Cand apa atinge punctul de fierbere, adaugam pastele si le lasam sa fiarba 15 minute pana sunt bine preparate....

Citeste continuarea

Aperitiv merdenele din aluat de foietaj

Postat de MotanLaOale

Aperitiv merdenele din aluat de foietaj

Pachetele de aluat se lasa la dezghetat in frigider, de pe o zi pe alta. Branzeturile se dau pe razatoare si se amesteca cu 3 galbenusuri, smantana si zaharul vanilat. Foile se intind pe...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2010, 22:55
si eu il prepar dar cu alte ingrediente...........este bun cu orice............5 furcu si vin la tine la masa
la 17.05.2010, 23:02
la 17.05.2010, 23:09
ce plina e masa ta.... si eu am facut foamea azi ceva tot mai gasesc sa iau de aici
la 17.05.2010, 23:30
super bun si eu fac dar putin diferit,super ,ela mi-ai lasat si mie......................lasa ca sigur marina a pus deoparte pt mine
la 18.05.2010, 09:23
Minunat Mariano !!!
Ai avut sarbatoare de e asa plina masa ta cu bunatati ???
Ai toate furculitele din bucatarie ...

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking