Chec aperitiv Roberta

Postat de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri
17 Mai 2010 | 7287 vizualizari
Chec aperitiv Roberta

il fac de mult si am vazut multe variante pe net si in reviste.Eu va prezint varianta mea.

Ingrediente

    5 oua

    1 praf de copt

    5 linguri de faina

    sare, piper

    5 masline

    5 felii salam uscat

    5 felii salam cu sunca

    3 ardei de 3 culori

    50 g cascaval taiat cubulete

    mac, susan, boia dulce, curry

Mod de preparare

se bat ouale bine cu un praf de sare pana se face o spuma ca de pandispan, se adauga in ploaie faina amestecata cu praful de copt si se amesteca usor.Apoi se toaca marunt salamurile, maslinele fara samburi, cascavalul cubulete si ardeiul colorat.Se adauga peste oua.Se unge cu unt o tava de chec si se presara cu pesmet.Se toarna amestecul inauntru. Se presara deasupra in diagonala mac, susan si boia.Se da la cuptorul incins dinainte pana se umfla si se rumeneste.E foarte aspectuos atat intreg cat si taiat felii si copiii mai ales iubesc aperitivul asta colorat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv Roberta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Rulada din foietaj cu omleta si carnati

Postat de merisor67

Rulada din foietaj cu omleta si carnati

Dezghetam aluatul de foietaj la temperatura camerei. Intre timp prajim carnatii in putin ulei, intorcandu-i de pe o parte pe alta sa se rumeneasca frumos. Nu ii prajim mult sa se usuce, doar...

Citeste continuarea

Rosii pané

Postat de comanligia

Rosii pané

Se spala si se taie rosiile rondele,se sareaza si se pipereaza,apoi se bat ouale,se adauga sare,usturoi pisat,mararul si faina cat cuprinde ptr a obtine o compozitie nici moale nici tare.Se dau...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.05.2010, 22:55
si eu il prepar dar cu alte ingrediente...........este bun cu orice............5 furcu si vin la tine la masa
la 17.05.2010, 23:02
la 17.05.2010, 23:09
ce plina e masa ta.... si eu am facut foamea azi ceva tot mai gasesc sa iau de aici
la 17.05.2010, 23:30
super bun si eu fac dar putin diferit,super ,ela mi-ai lasat si mie......................lasa ca sigur marina a pus deoparte pt mine
la 18.05.2010, 09:23
Minunat Mariano !!!
Ai avut sarbatoare de e asa plina masa ta cu bunatati ???
Ai toate furculitele din bucatarie ...

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking