Chec cu pere de post

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
18 Mar 2010 | 6265 vizualizari
Chec cu pere de post

grozav de bun

Ingrediente

  • 350 ml de apa minerala
  • 1oo ml ulei
  • 1cana de zahar
  • 1 1/2 cana de faina
  • 1 praf de copt
  • fructe daca doriti ,eu am pus bucatele de pere taiate cubulete
  • 1 lingura de cacao
  • putina zeama de lamaie

Mod de preparare

Se amesteca faina ,zaharul si apa bine apoi se pune uleiul si parful de copt,zeama de lamaie si se amesteca bine

Se ia 3-4 linguri din compozitie si se pune separat si se amesteca cu 1 lingura de cacao.

Fructele se taie cubulete,orice fructe mare,pere sau stiu eu ce va place sau chiar stafide se pot pune

Se unge o forma de cozonoc cu ulei (eu pun si folie de aluminiu) apoi se torna compozitia cea alba dupa acre se pune cate putin din loc in loc din compozitia cu cacao iar in final daca doriti sa puneti frunte le puneti deasupra

Se pune tava la cuptor pentru aproximativ 1 ora la 160-170 grade

este un chec grozav de bun si de pufos

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu pere de post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Chec cu pere si piersici (de post)

Postat de Steffy

Chec cu pere si piersici (de post)

Amestecam bine zaharul cu uleiul, apoi adaugam sucul de la cele 2 portocale si zaharul vanilinat. Separat faina se combina cu praful de copt, bicarbonat, un parf de sare si apa minerala. Se...

Citeste continuarea

Chec cu pere (de post )

Postat de Cristina_Vivi

Chec cu pere  (de post )

Faina se amesteca cu praful de copt. Intr-un bol termorezistent se pune apa, uleiul, mierea si zaharul , apoi se pune pe baie de aburi, si se amesteca pana se dizolva mierea si zaharul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.03.2010, 07:59
Tare apetisant
la 19.03.2010, 09:45
Cred ca e tare bun.
la 19.03.2010, 12:45
Ce bine arata!
la 19.03.2010, 13:53
minunat
la 19.03.2010, 14:17

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking