Chec cu Rubarba si Cocos (fara lactoza)

Postat de Satisfyyourcravings in Dulciuri
12 Iun 2016 | 2147 vizualizari
Chec cu Rubarba si Cocos (fara lactoza)

Ingrediente

  • 1 3/4 cana de faina
  • 1 1/2 lingurita praf de copt
  • 1/4 lingurita sare
  • 1 cutie (400ml) lapte de cocos light
  • 3 oua mari
  • 1/2 cana zahar brun amestecat cu stevia sau 1 cana zahar brun
  • 3/4 cana ulei de cocos lichid
  • 3 tije rubarba
  • 1/2 cana fulgi cocos

Mod de preparare

Se inclazeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Se tapeteaza o tava pentru cozonac/chec cu hartie de copt si se unge cu putin ulei de cocos. 

Se toaca rubarba in bucati mici. 

Se amesteca faina cu sare si praful de copt.

Se amesteca laptele de cocos cu ouale, folosind un tel. 

Cu ajutorul unui mixer, se amesteca ulei de cocos cu zaharul, 2-3 minute. Se adauga 1/2 din amestecul de faina si se amesteca la viteza mica. Se adauga apoi mixul de lapte de cocos, se amesteca usor si se adauga restul de faina. Se amesteca pana la omogenizare. Se adauga rubarba si fulgii de cocos si se amesteca usor cu o spatula pana la incorporarea completa.

Se toarna compozitia in tava pregatita anterior si se coace, acoperit cu folie din aluminiu, 30 de minute, se indeparteaza folia si se mai coace 30-40 de minute, pana trece testul scobitorii. 

Se lasa la racit 10 minute, in tava, apoi se indeparteaza si se lasa la racit complet. pe un gratar din metal. 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu Rubarba si Cocos (fara lactoza)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Clatite cu fineti si banane - un an de bucataras

Postat de AdrianUdrea

Clatite cu fineti si banane - un an de bucataras

Se sparg ouale intr-un vas, se adauga peste ele sare si zahar si se mixeaza pana se dilueaza zaharul. Apoi se adauga laptele, apa minerala, esenta si treptat faina cernuta impreuna cu praful de...

Citeste continuarea

Rubarba cu jeleu de sampanie si Green Sugar

Postat de andaoana

Rubarba cu jeleu de sampanie si Green Sugar

Curatati tijele de la rubarba si indepartati frunzele. Frunzele de rubarba nu sunt bune de mancat. Intr-o oala puneti cam 500 ml apa si cand da in clocot adaugati rubarba si coaja de lamaie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.06.2016, 14:02
N-am incercat niciodata rubarba asta, dar o tot vad in multe prajituri. Trebuie sa fie buna!
la 12.06.2016, 14:18
la 12.06.2016, 17:21
cat de bine arata
la 12.06.2016, 19:34
la 12.06.2016, 21:34

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking