Chec cu somon si zucchini

Postat de papabundetot in Aperitive / Garnituri
21 Dec 2013 | 17677 vizualizari
Chec cu somon si zucchini

Pentru ca saptamana trecuta am incercat prima data aceasta varianta de chec aperitiv si ne-a placut foarte mult,am revenit cu o noua reteta,pe acelasi principiu,insa cu ingrediente usor diferite.

Ingrediente

  • Am folosit:
  • 2 buc zucchini
  • 1 morcov
  • 150 gr somon fume
  • 2 catei de usturoi
  • curry,
  • ienibahar
  • chimen macinat,
  • piper sechuan
  • branza de vaca afumata
  • 4 linguri smantana
  • 7 oua
  • 5 linguri faina

Mod de preparare

Am tocat zucchini si morcovul cubulete,branza am dat-o pe razatoarea mare,usturoiul l-am tocat marunt,somonul l-am taiat cubulete.

Intr-un castron am spart cele 7 oua si le-am batut bine pana au facut spuma,am adaugat condimentele,smantana,faina si apoi branza rasa si legumele,iar laurma de tot bucatile de somon.Am incorporat totul bine si apoi am impartit compozitia in 2 tavi de chec.

Le-am dat la cuptor la foc mediu,pana s-au rumenit frumos.Am scos tavile din cuptor si am lasat checul sa se raceasca foarte bine inainte de a-l taia pentru a nu il rupe.

Se poate servi ca si aperitiv si se pot pune ce legume si condimente aveti sau va plac.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu somon si zucchini" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (25)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Oua vopsite in vasul Zepter

Postat de panacris

Oua vopsite in vasul Zepter

Sita se așază deasupra vasului pregătit pentru fierbere. Se așază ouăle, degresate cu detergent de vase și clătite cu apă rece, în sită, unul câte unul. Se toarnă...

Citeste continuarea

Aperitiv saratele

Postat de mirela0911

Aperitiv saratele

Se pregateste maiaua. Se incalzeste usor apa minerala, se adauga zaharul, faina si drojdia. Se amesteca bine, apoi se lasa 10 minute sa se activeze. Intr-un bol se cerne faina, se adauga sarea,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.12.2013, 18:37
Foarte bun ce ai facut tu aici!
la 21.12.2013, 18:37
bun
la 21.12.2013, 18:39
bun rau
la 21.12.2013, 18:40
e bun de tot
la 21.12.2013, 18:46
Ce bine suna, ce bine arata!!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking