Chec dietetic Dukan

Postat de andreea91 in Prajituri
26 Noi 2014 | 4950 vizualizari
Chec dietetic Dukan

Cine este in perioada de ATAC elimina cacaoa!

Ingrediente

  • 4 oua
  • 250 g branza de vaci degresata 0,01%
  • 250 g iaurt 0,0% grasime
  • 200 g tarate ovaz
  • 1 praf copt
  • esenta de vanilie
  • 1 lingurita cacao
  • 2 linguri indulcitor lichid sau praf.

Mod de preparare

Batem ouale spuma tare  dupa care adaugam indulcitorul  si continuam sa amestecam.

Apoi adaugam branzica de vaci si batem bine pana se omogenizeaza compozitia, adaugam esenta, praful de copt si iaurtul si batem bine pana se incorporeaza totul

La sfarsit adaugam tarata de ovaz si amestecam dupa care lasam pt 10 min la odihnit.

Intr-o tava de cozonac acoperita cu hartie de copt adaugam 2  sferturi din compozitie si in sfertul care a ramas adaugam lingurita de cacao si amestecam bine dupa care o adaugam in linie peste compozitia din tava.

Cu o furculita am amestecat de sus in jos pana am facut un mozaic in  chec.

Am dat la cuptor preincalzit pana ce acesta sa copt si  totodata rumenit.

Am facut testul cu scobitoarea pt a vedea daca este copt .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec dietetic Dukan" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (11)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cornuri cu unt si aroma de vanilie

Postat de merisor67

Cornuri cu unt si aroma de vanilie

In primul rand aducem toate ingredientele la temperature camerei. Punem laptele la incalzit. Punem si untul la topit, apoi il dam deoparte sa se raceasca putin, nu lucram cu el fierbinte....

Citeste continuarea

Prajitura Dinte de negru

Postat de farfuriavesela

Prajitura Dinte de negru

Prepararam blatul astfel: Frecam untul cu zaharul si galbenusurile, se adauga treptat laptele, 1/2 din cantitatea de faina, bicarbonatul, cacao si restul de faina. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2014, 16:24
la 26.11.2014, 16:25
la 26.11.2014, 16:36
la 26.11.2014, 16:46
la 26.11.2014, 17:03

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking