Chec fondant de ciocolata, banane si pere

Postat de CaroleCuisine in Prajituri
13 Ian 2012 | 4457 vizualizari
Chec fondant de ciocolata, banane si pere

Un chec gustos potrivit pentru un mic dejun "ciocolatos".

Ingrediente

  • 125 g de ciocolata
  • 125 de zahar
  • 125 g de unt
  •  50 g faina
  • 2 banane
  • 3 oua
  • pepite de ciocolata(optional)

Mod de preparare

Topim pe bain marie ciocolata impreuna cu untul. Spargem ouale, separam galbusurile de albusuri. Batem galbenusurile cu zahar pana devin ca o crema. Apoi batem albusurile pana devin spuma, presaram putina sare.

Turnam ciocolata peste galbenus, progresiv adaugam cele 150 g de faina, amestecam cu o lingura de lemn, incorporam albusurile batute spuma si amestecam delicat. Tapetam o tava de chec cu unt apoi cu faina, turnam primul strat compozitie, apoi bananele taiate feliute subtiri sau pisate, apoi un strat de pere feliate, dupa care terminam cu un strat de compozitie. Bagam checul in cuptor pentru 35-40 de minute la 180 grade.  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec fondant de ciocolata, banane si pere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert rulada cu crema de ness si visine

Postat de rocsi_1612

Desert rulada cu crema de ness si visine

Blatul: Albusurile reci, le mixati pana devin spuma. Adaugati indulcitorul, mixati pana se topeste, apoi puneti si zeama de lamaie. Adaugati faina, praful de copt, vanilia si amestecati cu o...

Citeste continuarea

Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata

Postat de pushaa

Negresa ( II ) cu dulceata de caise si fulgi de ciocolata

Se amesteca faina cu praful de copt, sarea, zaharul, zahar vanilat, esenta de rom si cacao. Apoi adaugam dulceata uleiul si apa mineral. Amestecam bine. Daca mai e nevoie mai punem putina apa. La...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.01.2012, 21:18
mmmmm......delicios
la 13.01.2012, 21:20
ciocolata si banane yumi,yumi
la 13.01.2012, 21:27
foarte aspectos!!!
la 13.01.2012, 21:56
uai mamaaaaaaaaaaaaaaa
la 13.01.2012, 22:12
buuuuuuun

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking