Chec fondant de ciocolata, banane si pere

Postat de CaroleCuisine in Prajituri
13 Ian 2012 | 4458 vizualizari
Chec fondant de ciocolata, banane si pere

Un chec gustos potrivit pentru un mic dejun "ciocolatos".

Ingrediente

  • 125 g de ciocolata
  • 125 de zahar
  • 125 g de unt
  •  50 g faina
  • 2 banane
  • 3 oua
  • pepite de ciocolata(optional)

Mod de preparare

Topim pe bain marie ciocolata impreuna cu untul. Spargem ouale, separam galbusurile de albusuri. Batem galbenusurile cu zahar pana devin ca o crema. Apoi batem albusurile pana devin spuma, presaram putina sare.

Turnam ciocolata peste galbenus, progresiv adaugam cele 150 g de faina, amestecam cu o lingura de lemn, incorporam albusurile batute spuma si amestecam delicat. Tapetam o tava de chec cu unt apoi cu faina, turnam primul strat compozitie, apoi bananele taiate feliute subtiri sau pisate, apoi un strat de pere feliate, dupa care terminam cu un strat de compozitie. Bagam checul in cuptor pentru 35-40 de minute la 180 grade.  

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec fondant de ciocolata, banane si pere" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cheesecake "After eight"

Postat de Mihaela11_jo

Cheesecake "After eight"

Blatul de biscuiti Se topeste  untul la cuptorul cu microunde si se lasa se raceasca. Se mixeaza  biscuitii in blender, adaugam zaharul, untul topit si mixam pana cand obtinem un...

Citeste continuarea

Desert tarta cu piersici si crema mascarpone cu ciocolata

Postat de rocsi_1612

Desert tarta cu piersici si crema mascarpone cu ciocolata

Aluatul: Intr-un vas puneti untul rece, faina, praful de copt si sare. Amestecati cu mana, apoi adaugati oul si vanilia. Framantati pana obtineti un aluat omogen. Presarati faina pe masa de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.01.2012, 21:18
mmmmm......delicios
la 13.01.2012, 21:20
ciocolata si banane yumi,yumi
la 13.01.2012, 21:27
foarte aspectos!!!
la 13.01.2012, 21:56
uai mamaaaaaaaaaaaaaaa
la 13.01.2012, 22:12
buuuuuuun

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking