Am separat albusurile de galbenusuri.
Albusurile le-am batut spuma cu un praf de sare pâna au facut „ţepi”,apoi am adaugat treptat zaharul .
Dupa aceasta etapa,am folosit doar telul.
Am încorporat usor cele 5 galbenusuri,apoi uleiul cate 3 linguri într-o repriza.
Faina am amestecat-o cu praful de copt si am pus-o în 3 reprize,având grija sa nu se lase prea tare spuma de albusuri.
Am pus si aromele.
Am pregatit doua forme de chec,am pus compozitia,pastrând câteva linguri pentru a o amesteca cu cacao.
Cacaoa am amestecat-o cu lapte caldut si am pus în compozitia pastrata. Apoi am distribuit-o în cele doua forme.
Caisele le-am taiat bucati,le-am pus deasupra checurilor si le-am apasati putin cu lingura.
Am pus tavile la cuptor la 200 de grade pentru 35 de minute.
Pentru glazura am amestecat zahar pudra cu zeama de lamâie si apa rece,obtinând o pasta pe care am pus-o deasupra când checurile s-au racit.